• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

COMIAT DE SOLTERA 

Un comiat de soltera, sabem que és una cosa que no pot passar desapercebut, ja que és un esdeveniment íntim amb aquelles persones tan especials que han estat amb tu en diferents etapes de la teva vida.

 

Si ets tu la que es va a casar, alguna amiga o algun familiar, és moment de començar a organitzar el comiat, perquè sigui un moment inoblidable per a la futura núvia evitant tots els convencionalismes i tòpics que s'han creat sobre aquest tema.

 

Per a decidir que activitats realitzar és molt important basar-se en els gustos de la núvia i així poder triar la millor opció.

 

A continuació et presentem algunes opcions de comiats de soltera alternatives, les quals ens encanten perquè són veritablement originals i fora del tradicional.

Sessió de spa / bellesa

A qui no li agradaria un dia només per a consentir-se? Un dia ple de massatges, tractaments facials, manicura i pedicura. Aquesta opció és ideal així la futura núvia pot descansar i desestressar-se dels plans que porta preparar unes noces, això li anirà de meravella en aquests moments.

Aprendre noves habilitats 

Passareu un temps de qualitat juntes on aprendreu i creareu coses noves.

Aprendreu una classe de pintura, dansa, cal·ligrafia, maquillatge, treballs manuals, etc.

 

Una altra opció és que juntes seleccioneu alguns tutorials per poder realitzar juntes, des de corones de flors fins per al gran dia, fins a tutorials de maquillatge.

Quin millor moment que aquest per aprendre noves habilitats amb les teves millors amigues? 

Esports / Aventura

Si el que a la futura núvia li agrada és caminar en moviment poden optar per fer algun esport o activitat com a ciclisme, surf, ràpel, senderisme, snorkeling, etc.

 

I tu, t'identifiques amb alguna d'aquestes activitats?

Atreveix-te a tenir un comiat de soltera alternativa, on l'única regla sigui divertir-se juntes i passar moments inoblidables.

1/3

I tu, t'identifiques amb alguna d'aquestes activitats? Atreveix-te a tenir un comiat de soltera alternativa, on l'única regla sigui divertir-se juntes i passar moments inoblidables.

Per últim tenim el ritual de l'amistat, per celebrar l'inici d'una nova etapa... 

Ritual de l'amistat

Celebrarem el pas de la vostra amiga a la seva nova etapa, segellant aquesta aliança amb un ritual de l'amistat on cadascuna de vosaltres podrà donar un missatge personal i íntim que li acompanyi en el seu nou viatge.

Voleu un comiat de soltera amb caràcter, femení, que deixi una petjada en el teu cercle d'amigues?

 

Us proposem una nova forma de celebrar l'adéu a la solteria des de les sensacions i emocions.

Un ritual ple de màgia i encant, on poder agrair tots els moments viscuts que han teixit les vostres experiències vitals fins a arribar on esteu ara. És una original proposta per a renovar els vincles des del Femení, en germanor, en complicitat i intimitat fent de l'adéu de la solteria una celebració especial i inesborrable.

Una nova forma de celebrar...

Personalitzada

Divertida

Emocionant

Original

Autèntica

1/2
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now